Ορκωμοσία Δεκεμβρίου 2021

Η ορκωμοσία που αφορά στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 σε δύο (2) βάρδιες, 12.00 π.μ. και 1.30 μ.μ. Η ώρα προσέλευσης φοιτητών αντίστοιχα ανά βάρδια θα είναι μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη της τελετής.
Η πρώτη ομάδα φοιτητών θα ορκιστεί στις 12:00 π.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν όσων τα επίθετα ξεκινούν από το γράμμα Α έως και το γράμμα Λ.
Η δεύτερη ομάδα φοιτητών θα ορκιστεί στη 1:30 μ.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν όσων τα επίθετα ξεκινούν από το γράμμα Μ έως και το γράμμα Ω.

Στην παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτεται λίστα των προς ορκωμοσία φοιτητών.

Η διεξαγωγή τελετών αποφοίτησης πραγματοποιείται αποκλειστικά με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων. Η είσοδος στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας. Περισσότερες οδηγίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν στο επισυναπτόμενο έγγραφο οδηγιών.

Ορκωμοσία Δεκεμβρίου 2021